Viszonteladóknak


Nagykereskedésünk vállalkozásokat szolgál ki.


Ha érdeklődik termékeink iránt, vagy viszonteladónk szeretne lenni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén, vagy hagyjon üzenetet.


rendeles@kremeim.hu

RegisztráciĂłt követĹ‘en az adatok feldolgozása után fiĂłkját jĂłváhagyjuk. A jĂłváhagyást követĹ‘en e-mailen tájĂ©koztatjuk a rendelĂ©si Ă©s szállĂ­tási informáciĂłkrĂłl.

A megadott belépési adatokkal böngészheti termékeinket és megismerheti nagykereskedelmi árainkat. A termékekről megrendelését megelőzően érdeklődhet elérhetőségeinken. Megrendelés leadása után automatikusan visszaigazoljuk azt, majd annak feldolgozását követően tájékoztatjuk a várható szállítási időpontról.

A termékek adatlapján olvasható leírások csak tájékoztató jellegűek, azok nem minden esetben tartalmaznak minden információt az adott termékről. A megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. A webáruház nem vállal felelősséget az esetleges elírásokért, téves adatokért.

A beautyq.hu weboldalon található összes tartalom, kép, szöveg a Beautyq Magyarország Kft. tulajdona, részben vagy egészben történő felhasználása írásbeli engedélyhez kötött. Az említett tartalmak felhasználása kereskedelmi partnereink részére engedélyezett.


Cégnév: Beautyq Magyarország Korlátolt Felelősségű Társaság

SzĂ©khely: 2220 VecsĂ©s, Barcsai utca 7.

Cégjegyzékszám: 13-09-200641

Adószám: 26153342-2-13

Bankszámlaszám: 12010721-01694501-00100001 


Értékesítés, Ügyfélszolgálat nagykereskedelmi partnerek részére:
06-70-305-8632