Viszonteladóknak


Nagykereskedésünk vállalkozásokat szolgál ki.


Ha Érdeklődik termékeink iránt, vagy viszonteladónk szeretne lenni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén, vagy hagyjon üzenetet.


rendeles@kremeim.hu

Regisztrációt követően az adatok feldolgozása után fiókját jóvá hagyjuk. A jóváhagyást követően e-mailen tájékoztatjuk a rendelési és szállítási információkról.

A megadott belépési adatokkal böngészheti termékeinket és megismerheti nagykereskedelmi árainkat. A termékekről megrendelését megelőzően érdeklődhet elérhetőségeinken. Megrendelés leadása után automatikusan visszaigazoljuk azt, majd annak feldolgozását követően tájékoztatjuk a várható szállítási időpontról.

A termékek adatlapján olvasható leírások csak tájékoztató jellegűek, azok nem minden esetben tartalmaznak minden információt az adott termékről. A megjelení­tett képek eltérhetnek a valóságtól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. A webáruház nem vállal felelősséget az esetleges elí­rásokért, téves adatokért.

A kremeim.hu weboldalon található összes tartalom, kép, szöveg a MaxShopping Kft. tulajdona, részben vagy egészben történő felhasználása írásbeli engedélyhez kötött. Az emlí­tett tartalmak felhasználása kereskedelmi partnereink részére engedélyezett.


Cégnév: MaxShopping Kft.

Székhely: 1084 Budapest, Bérkocsis u.19. fszt. l.ház. B.

Cégjegyzékszám: 01 09 278399 

Adószám: 14966817-2-42

Bankszámlaszám: CIB Bank Zrt. 10700581-71220370-51100005


Értékesítés, ügyfélszolgálat nagykereskedelmi partnerek részére:
06-70-305-8632